Babet

Babet de Vries

RAADSLID EN VICEFRACTIEVOORZITTER

Dienstverlening, Veiligheid en Handhaving, Verkeer en Vervoer, Economische Zaken

Mijn naam is Babet de Vries, 40 jaar en woon samen met mijn vriend Sander in Maarssen. Een heerlijke plek om te wonen in een landelijke omgeving. Maar ook dichtbij Utrecht en Amsterdam, de stad waar ik werk als jurist. In mijn vrije tijd tennis ik bij Luck Raeck en doe aan Pilates en bootcamp.

Een omgeving waar we samen met inwoners en ondernemers op zoek gaan naar (innovatieve) oplossingen, zoals de plannen voor sportpark Daalseweide bij Opbuuren of de oplossing van het rioolprobleem en de aanpassing van de openbare ruimte in de wijk Hoge Brug. Op deze manier kunnen we deze mooie omgeving behouden en zorgen we ervoor dat er ingespeeld wordt op een veranderende behoefte qua wonen, ondernemen en de dienstverlening vanuit de gemeente. Ruimere openingstijden om je grof vuil weg te brengen? Sneller een vergunningtraject doorlopen? Of vaker in de avond terecht bij de gemeente? Minder regels en passende service, daar sta ik voor.