Het team voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is door de leden van de VVD vastgesteld. Met dit team gaan we de verkiezingen in. Het is een mix van ervaren raadsleden en jong talent. We hebben gekozen voor inwoners die allemaal een binding hebben met Stichtse Vecht. Op 16 maart 2022 vragen we opnieuw het vertrouwen van onze inwoners en ondernemers. Wij zijn er klaar voor.

 

Lijsttrekker Rick Nederend: ”Ik ben trots op dit team. Op onze lijst staan ervaren raadsleden en jong talent. De kandidaten zitten vol met goede ideeën om onze dorpen en wijken schoner, groener en veiliger te maken. Ik sta in de startblokken om samen met dit team aan de slag te gaan, eerst in de campagne en daarna in de raad!”

 

 

1. Rick Nederend (Maarssen-Broek, 30)
Maarssen-Broek is de plek waar Rick is geboren en opgegroeid. Op dit moment woont hij met zijn partner met veel plezier in Boomstede. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij gemeente De Ronde Venen als strategisch adviseur. In zijn vrije tijd staat hij op het trainingsveld en langs de lijn bij korfbalvereniging OVVO. Hij is sinds 2018 raadslid namens de VVD.

2. Arjan Wisseborn (Breukelen, 57)
Arjan woont met zijn vrouw en twee zoons ruim 16 jaar in Breukelen. Hij tennist in Breukelen. Daarnaast is hij frequent theater- en restaurantbezoeker en zit hij al ruim 25 jaar bij FC Utrecht op de tribune met een seizoenkaart. Ook is hij vrijwilliger bij FC Breukelen vrijwilliger en fluit hij af en toe een wedstrijd en is hij sinds kort leider/coach van de Jongens 19-2. Na ruim drie jaar raadslid te zijn geweest is hij sinds 28 september wethouder Verkeer, Duurzaamheid en Middelen.

3. Babet de Vries (Maarssen-Dorp, 44)
Babet woont in Maarssen in de wijk Hoge-brug met Sander en zoon Naud van 3 jaar. Naast het raadslidmaatschap is Babet werkzaam als toezichtsjurist bij ABN AMRO Bank in Amsterdam. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje tennis bij Luck Raeck in Maarssen, doet aan Pilates of gaat naar theater. De afgelopen raadsperiode heeft Babet zich beziggehouden met de portefeuilles veiligheid, verkeer, dienstverlening en economie. Voor 2018 was Babet commissielid.

4. Jeffrey van Vrouwerf (Breukelen, 29)
Jeffrey woont op de Kerkbrink midden in het dorpscentrum van Breukelen. Hij werkt voor diverse gemeentes in Nederland en zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met familie en vrienden. De tijd die overblijft spendeert hij graag aan sport en politiek. Jeffrey is commissielid en daarnaast organiseert hij politieke bijeenkomsten en trainingen voor de VVD.

5. Bas van Schaik (Breukelen, 22)
Sinds zijn geboorte woont Bas al in Breukelen. Bas studeert Master of Science in Financial Management aan Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Naast zijn studie is Bas te vinden op de tennisvelden bij LTV Breukelen en is hij oprichter en bestuurder van Rotaract Stichtse Vecht. Bas is sinds 2018 commissielid bij de fractie van de VVD en is sinds september 2021 raadslid.

6. Mishael van Luipen (Maarssen-Broek, 18)
Mishael woont in Maarssen-Broek. Op dit moment is hij scholier in zijn laatste jaar aan het RSG Broklede. Mishael volgt de fractievergaderingen sinds vorig jaar oktober en is sinds begin deze maand commissielid. Mishael is geïnteresseerd in onderwerpen over het sociaal domein en heeft veel zin om aan de slag te gaan voor de VVD in de komende periode.

7. Peter Haan (Breukelen, 33)
Peter is 2 jaar geleden samen met zijn vriendin Puck vanuit Groningen naar het mooie Breukelen verhuist. Sinds zondag 7 november jl. is hij ook trotste vader geworden van een zoon, Pepijn. Hij werkt bij Bayer Crop Science en is verantwoordelijk voor de sales strategie en innovatie in de Benelux.

8. Rianne Beekman (Loenen aan de Vecht, 49)
Rianne woont sinds 2010 met veel plezier in Loenen aan de Vecht. Ze is momenteel werkzaam als operationeel manager bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Sinds 2018 is Rianne gemeenteraadslid voor de gemeente Stichtse Vecht, waarbij zij zich met name heeft toegelegd op ruimtelijke ordening en recreatie.