Rick

Rick Nederend

RAADSLID EN FRACTIEVOORZITTER

Leefbaarheid, Participatie, Wijk- en kerngericht werken, Jeugd, Onderwijs en Kinderopvang, Zorg en Welzijn, Werk en Inkomen

Mijn naam is Rick Nederend, 29 jaar en geboren en getogen in Maarssenbroek. Samen met mijn vriend, zijn wij de trotse eigenaar van een appartement in Boomstede. Ik woon al mijn hele leven met veel plezier in Stichtse Vecht, maar er kan nog zoveel beter.

Of het nou gaat om:

  • het verbeteren van de situatie van mensen die werken, maar desondanks hun hoofd niet boven water kunnen houden (ook wel ‘werkende armen’ genoemd);
  • het mogelijk maken dat ieder kind het beste uit zijn of haar leven kan halen, ongeacht waar je wieg heeft gestaan;
  • het regelen dat ondernemers de ruimte hebben om te ondernemen en niet verzanden in een administratief moeras;
  • het zorgen voor (veel) meer betaalbare woningen, want zonder dak boven je hoofd ben je nergens.

Het gaat om meedoen. Meedoen aan de maatschappij. Meedoen aan een samenleving. Een samenleving die het hard nodig heeft dat we allemaal ons steentje bijdragen. Met kleine initiatieven en grote ideeën.

Doe je mee, doe je je best en werk je hard, dan ben je van harte welkom. Wil je alleen maar achteroverleunen en profiteren, zonder mee te doen, dan maak je wat mij betreft geen aanspraak op hulp en ondersteuning van de gemeente. Iedereen is zelf verantwoordelijk om er iets van te maken, maar lukt dat om een bepaalde reden even niet, dan helpen we je. Dat is een Stichtse Vecht waar ik mij hard voor maak.